Hlavní obsah
Článek

Čtyřnásobná maminka Alicia natočila video, které si získalo velkou pozornost a stalo se hitem internetu. Nyní ho mezi sebou sdílí uživatelé napříč všemi platformami. Někteří lidé jsou z videa zděšeni, jiní brunetku vychvalují za odvahu.

Alicia přišla během těhotenství o všechny své zuby, které se pokoušela v průběhu let zachraňovat, ale léčba byla neúspěšná a stála ji nemalé peníze.

„V těhotenství se mi začaly zuby kazit. Lámaly se mi až k dásním. Pamatuju si, jak jsem ležela na zahradě a říkala si, že můj život končí, že už nikdy nebudu mít respekt, nikdy nebudu krásná. Říkala jsem si, že mě možná i opustí manžel, vzal si mě s dokonalým úsměvem a skoro do roka jsem o všechny zuby přišla,“ zavzpomínala na své trápení v rozhovoru pro BuzzFeed.

Nakonec se rozhodla nasadit si zubní protézy a při té příležitosti namotivovat další mladé lidi, kteří bojují se stejným problémem. Alicia šla s kůží na trh a natočila, jak vypadá bez líčidel i protézy a jak jí to sluší, když se upraví a nasadí si zubní náhradu. Uživatelé sociálních sítí se po zhlédnutí kuriózního videa rozdělili na dva tábory - na ty, kteří jsou z vizáže brunetky zděšení, a ty, kteří jí tleskají za odvahu, sebevědomí a motivaci.

Alicia, která si na sociálních sítích říká PrincessGlitterhead, inspirovala svým příběhem mnoho lidí s podobným problémem a ti na internetu odhodlaně sdílí své úsměvy se zubními náhradami i bez nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám