Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Radim Schwab je jednoznačně nejvyšším muzikálovým zpěvákem u nás, a navíc se pyšní pořádně vymakaným tělem. Nyní své vypracované bicáky předvádí v muzikálu Robinson Crusoe, který již tuto sobotu míří před diváky v rámci letní scény.

Radim přiznal, že původně měl mít coby Robinson kostým výrazně odvážnější. "Původně bylo ve scénáři napsané, že Robinson přiběhne jen v roušce, kůži, kterou má přes bedra. Tohle je normální košile, dopadlo to dobře," řekl Super.cz Radim.

"Je to určitě lepší, malá kůže může někdy spadnout, udělá se blbej pohyb, zaháknu se o něco. Na divadle se tomu říká vzpoura rekvizit," usmívá se zpěvák.

Radim miluje cvičení a fitness. Prakticky denně posiluje a na jeho postavě je to znát. "Sporty mám rád. V kovidové době jsem makal doma, nemám problém s přibíráním," vysvětluje Radim, který se v muzikálu Robinson Crusoe alternuje s Danielem Hůlkou.

Poslední rok byl jako všichni muzikáloví zpěváci bez práce, proto se vrhl do natáčení desky. "Měl jsem spoustu času na to udělat dobře desku. První půlrok jsem byl za trochu volna rád, ale netušil jsem, že bude tak dlouho trvat. Jsem rád, že si teď můžu zahrát takové skvělé představení jako je Robinson Crusoe a zase hrát před lidmi," dodal Schwab, kterého nyní čekají přestavení v rámci letní scény na českých a moravských zámcích. V Divadle Na Maninách je premiéra naplánována na 16. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám