Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejrůznějších anket na téma poměřování krásy a sexappealu je sice mnoho, ale i tak jistě slavné dámy, které zvítězí, potěší umístění na vrcholu žebříčku. Ikony krásy pro rok 2011 tentokrát volily tisíce žen nakupující v britském gigantu s drogistickým zbožím Superdrug a na stupně vítězů se dostaly samé brunetky. První dvě místa pak obsadily nejslavnější sestry světa – vévodkyně Catherine (42), která se stala absolutní vítězkou a její sestra Pippa Middleton (40), která byla jen v těsném závěsu za ní.

Jako třetí skončila loňská vítězka, britská zpěvačka Cheryl Cole (28). Brunetky tak na celé čáře porazily blondýnky, do první pětice nejkrásnějších se totiž dostala jen jediná. Čtvrtá skončila exotická kráska Rihanna (36) a jako pátá se umístila modelka a moderátorka Holly Willoughby (30), která má jako jediná plavou hřívu.

I na dalších příčkách však bodovaly spíš tmavovlásky. Na šestém místě skončila Tulisa Contostavlos (23), zpěvačka a porotkyně britského X-Factoru, sedmá pak Beyoncé (42) a osmá Hermiona z Harryho Pottera Emma Watson (21). Desítku nejkrásnějších uzavřely Katy Perry (27) na deváté a Victoria Beckham (50) na desáté příčce.

Reklama

Další články

Načítám