Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes by její osudový muž, architekt Bořek Šípek, který podlehl rakovině a s nímž má jediného syna Artura, oslavil 71. narozeniny. Leona Machálková (56) na výročí nikdy nezapomene. Povídali jsme si ale i o jejích jiných láskách.

"I ty dětské lásky byly silné, protože když tluče srdce, tak se něco děje. Ale ta úplně první opravdová přišla, když jsem byla na gymplu, děvče, které se už těšilo, až se zamiluje. A podařilo se," vyprávěla Super.cz.

Pak už se prý neviděli. "Jen jsme si při nějaké příležitosti psali. Ale jelikož jsem se rozešla já, ta snaha vyhledávat se tady nebyla. Ale ráda na něj vzpomínám. Byl to milej, pěknej, veselej kluk," svěřila.

S rozchodem prý přišla téměř vždy ona. "Spíš jsem se rozcházela já, přišlo to tak. V okamžiku, kdy se člověk necítil šťastný a naplněný a přiznal si, že toho druhého vlastně až tak nemiluje, v podstatě si až tak nesedíme, nemáme moc společného, tak byl důvod rozejít se," vysvětlila zpěvačka, která se svěřila i s tím, jaká její píseň o lásce je nejoblíbenější.

A je zamilovaná právě teď? "Ráda bych byla. Lásku určitě nevzdávám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám