Hlavní obsah
Článek

Odhalené tělo, prsty od mensturakční krve, poselství lásky, odmítání covidu a označování očkování proti němu za genocidu. Zprávami nejrůznějšího charakteru doposud bývalá Miss ČR 1998 Helena Houdová (44), z níž se stala bytost žíjící ve svém vlastním duchovním světě, zásobovala ze svého současného domova, jímž je ostrov Bali.

Od roku 2016 teď poprvé přiletěla domů. A byla v šoku. Není srozuměna s mj. pandemickými restrikcemi jako je nošení roušek anebo sociální odstup. "Spousta věcí mi došlo, protože žiju na Bali v poměrně nádherné bublině, která je opravdu krásná zvlášť z pohledu z venku. Cesta z Bali do Čech pro mě byla neskutečně emočně náročná," svěřila, že prožila šok, když musela opustit svoji láskyplnou komunitu.

"Třeba masky na Bali, jestli jsem ji měla třeba dvacetkrát za ty dva roky, tak vždycky jenom na bradě, dvakrát jsem si ji musela dát přes nos, abych se někam dostala, a nějaký social distancing tam není," těžce prožívala realitu v letadle a pak i na letišti Houdová, která pandemické restrikce vnímá jako manipulaci oddělování lidí od sebe navzájem i vlastních emocí, ať už kladných nebo záporných.

"Ta temnota je opravdu vidět, ale ne všichni ji vidí," myslí si Helena, která přestup při cestě z Denpasaru přes Singapur následně v Amsterdamu proplakala. Snad už se nyní cítí lépe, když se mohla setkat s rodiči a babičkou. Navíc uspořádala setkání posvátných žen a mužů se svými příznivci, které proběhlo o víkendu, a odkud už posílala jen lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám