Hlavní obsah
Článek

V únoru Tereza Kerndlová (37) s manželem Reném Mayerem kupovali trojpodlažní dům ve španělské Esteponě. Další tři měsíce jim trvalo, než ho dali dohromady ke své spokojenosti. Nešlo jen o povrchové úpravy a detaily, měnili například i rozvody elektřiny, aby mohli najednou zapnout všechny spotřebiče.

Z druhého videa, které Tereza pořídila, aby se jejím novým bydlením mohli pokochat i fanoušci, je vidět, že jich je vážně dost. Od obřího grilu ve venkovního kuchyni až třeba po speciální chladničku na vína. Výpadek proudu, když se pojede vše naplno, už prý nehrozí.

Když jsme pár chtěli na konci května navštívit, protože jsme se ocitli v sousedství, omlouvali se, že to opravdu ještě nejde. "Finišujeme a máme dům plný řemeslníků," řekl Super.cz Renda Mayer. Úplně nově osadili také zahradu, doplňky, které Tereza dokonale vyladila, většinou pocházejí z řetězců.

Dům potřebovali dát dohromady hlavně kvůli návštěvě Tereziných rodičů. Tatínek Laďa Kerndl a maminka Milada, která v zimě bojovala s rakovinou, která se jí po letech vrátila, a podstoupila náročnou léčbu, už jsou na místě. Tereza s manželem logicky chtějí, aby bylo o maminku co nejlépe postaráno a cítila se pohodlně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám