Hlavní obsah
Článek

Velká rodinná tragédie potkala přítele zpěvačky Míši Noskové (41), trenéra Jindřicha Čandu. Měsíc poté, co jeho otci diagnostikovali rakovinu slinivky s metastázami do jater, tatínek zemřel. "Lékaři nám dávali víc času, přišlo to nečekaně," svěřili Super.cz partneři.

Bizarní na celé situaci bylo to, že Míše kondolovali známí, kteří viděli parte. "Partnerův táta se jmenoval také Jindřich, na parte nebylo napsáno, že šlo o Jindřicha staršího. Pak volali pro jistotu ještě jemu, zda opravdu žije," upřesnila Míša.

"To, že si lidé díky mému shodnému jménu s tátou mysleli, že jsem umřel já, je v kontextu této bolestivé události spíše k odlehčení. Prohloubením této rodinné tragédie ale je, že se navzdory jejich přání nesměly přijet rozloučit moje děti, jeho vnoučata," dodal Jindra.

Vzpomněli si i na to, že šlo už o druhý omyl v poslední době. "Na jaře zase lidi volali, zda jsme se s Míšou rozešli, protože jsme dlouho nikde společně nebyli," svěřili s tím, že doufají, že už všechno další bude pozitivní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám