Hlavní obsah
Článek

Hunter McGrady (28) proslula jako modelka s největší velikostí plavkového speciálu Sports Illustrated. V březnu oznámila těhotenství a těší se na prvního potomka s manželem Brianem Keysem. Požehnané období ale provázejí i nemilé události.

„V sedmém měsíci jsem se nakazila covidem,“ přiznala v podcastu Model Citizen své sestry Michaely. „Byla jsem na jednom venkovním focení. Roušku jsem sundala jenom před fotoaparátem. Byli tam jenom čtyři lidé a dodržovali jsme rozestupy, ale stejně jsem se nakazila a předala vir manželovi,“ tvrdí.

Ačkoliv ji jímala hrůza, nemoc prodělala téměř bez příznaků, i když přišla o čich. Bohužel to ale nejsou jediné zdravotní potíže, které ji v těhotenství provázejí. Hunter následně diagnostikovali preeklapsii, kvůli níž jí pravděpodobně budou muset vyvolat porod už v 37. týdnu.

A jako by toho nebylo málo, 1. května zahynul při tragické autonehodě její mladší bratr, teprve třiadvacetiletý Tynan.

„Takže to byl covid, pak preeklapsie, pak jsem přišla o svého malého brášku. Nemusím asi dodávat, že je pro mě těhotenství náročným obdobím,“ přiznala.

„Samozřejmě že se snažím na všem hledat něco pozitivního. Ale na tom, že mi zemřel bratr, není nic pozitivního. Možná, že jednou to uvidím jinak, ale teď to nejde,“ dodala.

Ačkoliv truchlí, snaží se soustředit především na zdraví nenarozeného synka.

Reklama

Další články

Načítám