Hlavní obsah
Článek

Americká stanice E! včera odvysílala historicky poslední epizodu reality show Držte krok s Kardashianovými. Po 20 sériích se tak slavný klan rozloučil s diváky, i když ne nadlouho. Nový projekt podobného formátu pro streamovací sít Hulu už je v procesu výroby.

Na poslední díl si proslulé sestry nechaly samozřejmě ty nejzajímavější věci. Kim (43) konečně prolomila mlčení o manželství s Kanyem Westem (46), které se loni rozpadlo. Televizní hvězda požádala o rozvod v únoru, ovšem veřejně se k věci doposud nevyjádřili.

Během rozhovoru s matkou Kris Jenner si Kim postěžovala, že se v manželství cítí osaměle. West žil v době natáčení převážně na ranči ve Wyomingu.

„Můj muž pendluje mezi státy. Nevadilo mi to, ale když mi padla čtyřicítka, uvědomila jsem si, že nechci mít manžela, který žije v jiné zemi. Nikdy jsem si nepřiznala, že jsem osamělá, myslela jsem si, že mám děti a všechno je v pohodě.“

„Chci někoho, s kým mohu dělat stejné věci, s kým můžu jít třeba cvičit. Jsou to drobnosti, na kterých ale záleží. Mám všechno, extravagantní život, jaký si většina ani neumí představit, a jsem za něj vděčná. Ale chci společné zážitky, ty pro mě mají význam.“

Kris se snažila dceru utěšit a podpořit. Kim ovšem vypadala, že dospěla k jednoznačnému rozhodnutí.

„Jsem otupělá. Unavuje mě to, ale vím, že zase budu šťastná. Neušla jsem tak dlouhou cestu, abych byla nešťastná. To si pořád opakuji,“ dodala překvapivě velmi vyrovnaně na závěr.

V předchozí epizodě Kim neudržela slzy, když rozvod rozebírala se sestrami. Uvedla, že se s Kanyem nehádají, ovšem přiznala, že je to pro ni velké selhání, nevyšlo jí už třetí manželství.

O krizi mezi Kim a Kanyem se spekuluje od loňského roku. Ničemu nepomohla ani rapperova prezidentská kandidatura, při níž se zhroutil a urazil veřejně svou manželku i její rodinu. Během příprav kampaně sídlil na rodinném ranči a Kim byla s dětmi převážně sama.

Rozvod by měl být v této fázi v plném proudu, ale o žádnou soudní bitvu nejspíš nepůjde, oba se podle všeho shodli na střídavé péči o čtyři společné potomky. Kanye nyní vzbudil rozruch výletem do Francie s modelkou Irinou Shayk. O jejich údajném románku se v kuloárech šušká už od minulého měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám