Hlavní obsah
Článek

Ruský podnikatel Roman Abramovič (45) sice aktivně pracuje na rozmnožování svého mnohamiliardového majetku, ale na chvíle odpočinku si o svátcích také trochu času udělal. S několika přáteli a partnerkou, ruskou modelkou Dariou Zhukovou, se na Boží hod vánoční uchýlil k relaxaci na své superluxusní jachtě Eclipse na pobřeží karibského ostrova Saint-Barthélemy.

Abramovič, který je u nás známý především jako vlastník anglického fotbalového klubu Chelsea, je mimo jiné majitelem i této parádní šestipodlažní jachty s prostornou palubou, kde movitý oligarcha strávil příjemné odpoledne.

V současnosti devátý nejbohatší Rus a 53. nejbohatší muž světa však ani tentokrát nedokázal nechat svůj mobil vypnutý a často si vyřizoval telefonní hovory. Možná, že dolaďoval i poslední detaily své pompézní silvestrovské oslavy, na které jej spolu s 300 hosty budou bavit hvězdy první kategorie jako Beyoncé, (42) Black Eyed Peas, Red Hot Chilli Peppers či Prince. Celá novoroční ‚sranda‘ vyjde Romana Abramoviče v přepočtu na 153 miliónů korun.

Související témata:
Roman Abramovič

Reklama

Další články

Načítám