Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písničkář František Nedvěd a jeho žena Marie po padesáti letech obnovili svatební slib. A se vší parádou! Ženich si nechal ušít nový oblek, nevěsta šaty, jen bílé vyměnila za červené. Obřad se konal na Staroměstské radnici v Praze, na stejném místě, kde si před půlstoletím řekli svá ano poprvé.

Svatba proběhla v rodinném kruhu, popřát novomanželům před radnici přišel i Františkův bratr Jan Nedvěd. Bratrské spory, které legendární folkaře rozdělily, se zdají být zažehnané.

S nápadem obnovit svatební sliby přišla Nedvědova paní. „Myslím, že s tím přišla spíš manželka. Nebude to nic pompézního, po těch letech už není co slavit,“ řekl Super.cz se smíchem zpěvák krátce před svatbou, po níž se hosté přesunuli na oslavu do bydliště Nedvědových v Posázaví.

Zpěvák má za sebou léčbu rakoviny, s níž bojoval od konce loňského roku. Nemoc ovlivnila i hlasivky, po léčbě se mu hlas vrátil. „Den ode dne se to zlepšuje, byla to ohromná radost. Rodina mě už okřikovala, abych na ně nekřičel,“ svěřil zpěvák Super.cz radostně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám