Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maeve Moon, původem z Lancashiru, se v minulosti živila sexem. Přes zdravotní problémy u povolání zůstala dva roky, vypěstovala si totiž závislost na penězích. Dnes pomáhá lidem s duševními problémy.

Eskortu se začala naplno věnovat při studiích. Z výdělků byla nadšená, ale zanedlouho se začaly projevovat zdravotní problémy.

„Pořád jsem hubla a neměla k sobě žádnou úctu. Dovolovala jsem zákazníkům stále horší a horší věci,“ přiznala na svém youtubovém kanále s tím, že někteří používali i fyzické násilí.

„Byla jsem úplně závislá na penězích a šlo to se mnou z kopce. Brala jsem nejspíš víc klientů, než moje tělo mohlo zvládat.“

Na konci roku 2019 dostala hluboký pánevní zánět a svůj život přímo nesnášela. Odstěhovala se z Londýna a vydala se na spirituální cestu. Zavázala se, že se k prostituci už nikdy nevrátí.

Nyní studuje, aby se mohla stát psychoterapeutkou, a založila na sociálních sítích profil @profit_from_trauma, jehož prostřednictvím lidem pomáhá vyrovnat se se sexuálními nebo jinými traumaty. Ženy nabádá k sebelásce a pozitivnímu vnímání svého těla a mladé dívky varuje před poskytováním sexuálních služeb za peníze.

„Může to vyvolat posttraumatický syndrom, dlouhodobě ovlivnit vztahy s okolím, s potenciálními partnery, a to i budoucími. Především to může negativně ovlivnit vztah k vašemu vlastnímu tělu. Žádné peníze za to nestojí,“ dodala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám