Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostat roli, v níž se opravdu hodně masturbuje, to vede k mnoha bizarním situacím. Herec Asa Butterfield, hlavní hvězda seriálu Sexuální výchova, s tím má bohaté zkušenosti. Během filmování druhé série si od kolegů vysloužil přezdívku „masturbační Mozart“.

„Byla to jedna z nejkrásnějších věcí, kterou mi kdy kdo řekl,“ smál se představitel Otise na dotaz, co si o označení myslí. Scény se točily několik dní za pomoci protetické pomůcky.

I když seriál slaví úspěchy, někteří z diváků záběry přijali s rozpaky.

„Když mi bylo 11 a díval jsem se na rozkošného modrookého Bruna, který se ve filmu Chlapec v pruhovaném pyžamu snaží zachránit malého kamaráda, to poslední, co bych si pomyslel, je, že ve dvaadvaceti se budu dívat, jak si h*ní v Sexuální výchově. Ale je to tady,“ napsal jeden z nich.

V seriálu z produkce Netflixu dále hrají Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Connor Swindells nebo Aimee Lou Wood, která za roli Aimee nedávno získala televizní cenu BAFTA. Ocenění nečekala, a tak v nestřeženém okamžiku po vyhlášení vykřikla „Co to sakra...?!“

Seriál má zatím dvě série, další se připravuje.

Související témata:
Sexuální výchova

Reklama

Další články

Načítám