Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda televizního pořadu TOWIE Lauren Goodger v nejnovějším rozhovoru přiznala, že už nyní uvažuje o tom, že se po porodu zbaví implantátů v prsou. Těhotenství jí prý pomáhá se zdravým sebevědomí.

„Jsem nyní sebevědomější, protože nejsem tlustá, ale jsem těhotná,“ uvedla v rozhovoru pro OK! magazín, pro který nafotila i nejnovější snímky, kde je patrné, že se maminkou stane už velice brzy. Dcerku porodí příteli Charlesovi Drurymu (23) se kterým randila jen pár týdnů předtím, než otěhotněla.

Brunetka už pomalu plánuje druhé těhotenství a kvůli kojení se nejspíš zbaví implantátů, kterými si nechala zvětšit prsa v roce 2013. „Měla jsem krásné bříško, ale teď se mi nalévají prsa a všechno se mění. V minulosti jsem podstoupila zvětšení prsou, ale teď uvažují o tom, že budu muset po porodu prsa pořešit,“ uvedla v rozhovoru a dodala: „Chci si nechat implantáty vyndat. Budu kojit, takže se jimi nechci zabývat a uvidíme, jak budou vypadat bude dítě na světě.“

Kráska, která se v minulosti ráda ukazovala bez oblečení, se už před porodem prvního dítěte rozmluvila o dalším. „Ještě bych chtěla chlapečka. Chci se vrátit zpátky do formy před porodem, vyřešit prsa, a pak bych chtěla znovu otěhotnět.“

Lauren také uvedla, že se chystá na domácí porod.

Reklama

Další články

Načítám