Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odmala byla zvyklá na hereckou slávu dědečka Rudolfa Hrušínského a rodičů – Miluše Šplechtové a Jana Hrušínského. V divadle poslouchá pokyny svého manžela Matěje Balcara, režiséra. Teď si vyzkoušela, jaké to je být s ním na place před velkým filmovým štábem.

A i když bylo pořádné teplo, v pražském Parku Podviní vládla tvůrčí přátelská atmosféra. Přesto si Kristýna Hrušínská (36) o přestávce po natáčení záběrů ze sezení terapeutické skupiny s chutí vyzula lodičky a vklouzla do pohodlných papučí. Do náruče jí skočil synek Vojta, kterému budou na konci července čtyři roky.

Komedii o lásce a jejích podobách, o tom, že nikdy není pozdě zkusit něco napravit, režíruje Matěj Balcar (30). Pánský klub se jmenuje i představení, které má rovněž pod taktovkou v Divadle Na Jezerce. I v něm hraje hlavní ženskou roli terapeutky Kristýna. Protože je také o nevěře, zeptali jsme se herečky právě na ni.

„Nevěru neberu! Ani bych se jí nedopouštěla,“ svěřila Super.cz. Na otázku, zda by dokázala nevěru odpustit, jen záporně zavrtěla hlavou. Jaké to je poslouchat režijní pokyny manžela? „Fajn, jsme zvyklí na spolupráci, protože jsme spolu dělali už víc věcí.“

A jak se režíruje vlastní žena v divadle a ve filmu? „Už vlastně ani nevím, protože spolu děláme téměř všechno. Jsme sehraní, je moje dvorní herečka i můj první dramaturg. Čte všechny věci, když je napíšu. Umí mi velmi taktně naznačit, když něco není dobré,“ řekl nám.

V zákulisí si Matěj, Kristýna i Vojta užívali rodinné pohodičky. Nedávno prodělali všichni tři onemocnění Covid 19, takže mají dost protilátek. Proto se těší na dovolenou v Itálii, kde si oblíbili Toskánsko a Řím. Pojedou autem, termín si zatím nestanovili, až podle času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám