Hlavní obsah
Článek

Nové a nové videoklipy natáčí k další části svého projektu Karol a Kvído zpěvačka Karolina Gudasová (31). Pro zjednodušení produkce ten nejnovější, nesoucí název Mlsný medvěd, neváhala točit u sebe doma. Pouštět si domů kameru a fotografy ani ukazovat svoje děti nevidí jako problém. "Kdyby něco, máme skvělý bezpečnostní systém a kamery," řekla Super.cz.

Neprotestuje ani její manžel Michal Neuvirth. "Pro nás je pohodlné, že máme základnu doma a nemusíme se s těmi dětmi někam crcat. A můj muž mě podporuje. Máme i skvělé sousedy, kteří nás znají. Určitě by si někoho cizího všimli," míní Karolina.

Protože natáčí spolu s dětmi, a to i se svými, bývá to o dost náročnější než běžné klipy. "Hlavně moje děti poslouchají radši někoho cizího, třeba paní učitelku ve školce. Cizí děti poslouchají víc," smála se Karol, která má s dětskými účinkujícími spousty zážitků. "Třeba dneska jsme museli z dalších záběrů jedno dítě škrtnout, protože nám po obědě usnulo," svěřila.

Zpěvačka se chystá na vydání druhého cédéčka projektu. "K tomu točíme dalších pět nebo šest videoklipů. A kromě toho jsem ještě v Divadle Broadway zkoušela muzikál Láska nebeská, který má mít v září premiéru," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám