Hlavní obsah
Článek

Na pódia se s nimi nevrátila, ale i tak zůstaly členky skupiny Spice Girls s Victorií Beckham (49) v kontaktu, a dokonce se podílely na jejím nejnovějším projektu, který je spojen s jejich nejslavnějším hitem Wannabe.

Emma, Geri, Mel B (48) a Mel C se s Victorií propojili skrze charitativní činnost. Beckham navrhla trička v rámci měsíce Pride, které na sobě v nápise skrývají barvy vlajky komunity LGBTQ+ a část textu písně Wannabe, která byla uvedena před 25 lety.

S tričkem se vyfotily postupně všechny členky skupiny. „Pride je pro mě oslavou toho, že jste úplně sami sebou a letošní tričko tohle připomíná. Spice Girls vždy bojovaly za to, aby se lidé přijímali takoví, jací jsou a stejně tak brali i ostatní. Byli laskaví, užívali si zábavy a žili ten nejlepší život, jaký mohou,“ uvedla Victoria k tričku, z jehož prodeje půjdou peníze na charitativní účely.

Singl Wannabe proslavil Spice Girls v roce 1996

„Jsem pyšná na to, že jsem součástí téhle Victoriiny kolekce k letošnímu měsíci Pride, komunita LGBTQ+ byla pro Spice Girls vždy důležitá,“ napsala Melanie C. „Buďte sami sebou, ať už jste čímkoliv,“ uvedla Geri Horner (51).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám