Hlavní obsah
Článek

Hlavní město Česka se po rozvolnění hemží natáčecími štáby, a také slavnými herci. V Praze se nyní vyskytuje Cara Delevingne, Orlando Bloom a kvůli filmu je tu i Adam Sandler.

Hvězda snímků jako 50x a stále poprvé, Machři, Klik - život na dálkové ovládání, Trestná lavice či Zkus mě rozesmát v Česku natáčí snímek Kosmonaut, v němž ztvární hlavního hrdinu Jakuba Procházku.

Film vypráví příběh, který vychází ze stejnojmenné knihy českého spisovatele Jaroslava Kalfaře. Ženským protějškem mu kupodivu nebude Drew Barrymore ani Jennifer Aniston, které se s ním na plátně ukázaly už několikrát, ale Carey Mulligan, kterou si můžete pamatovat z filmu Velký Gatsby s Leonardem DiCapriem.

Hollywoodského herce potkala přítelkyně youtubera Jaroslava Honzíka, který snímek hollywoodské hvězdy zveřejnil na Twitteru.

Milovník basketu se také nečekaně přidal k českým reprezentantkám, které trénují na Mistrovství Evropy. S hercem se vyfotily, Sandler dokonce dostal tričko s vlastním jménem a logem českého basketbalu. Na fotkách ze setkání herec nesundal roušku, ale i tak byste si jeho vizáž s nikým nemohli splést.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám