Hlavní obsah
Článek

Za poslední rok si své rodiny moc neužila. Zpěvačka Nikola Ďuricová pochází ze Slovenska a kvůli pandemii koronaviru moc příležitostí k návštěvám nebylo. V době, kdy nemohla na jeviště, chodila půvabná blondýnka pomáhat do nemocnice, a tak se nyní těší na dny volna.

„Už jsem dlouho nebyla doma, už mi to fakt chybí, od pondělí do pátku teď práci mám a nevyplatí se mi cestovat devět hodin kvůli jednomu dni. Až se to trochu uklidní, tak to vypadá, že na léto bych domů mohla jet,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou jsme potkali na zkoušce muzikálu Láska nebeská.

„Plánuji i dovolenou u moře, ale ještě nevím kam, myslím, že to bude tak, že sbalíme kufry a pojedeme a podle toho, jak budu mít čas. Nejsem s rodinou pořádně rok a chci si užít dovolenou i s nimi,“ řekla zpěvačka, která pochází ze slovenského města Detva.

Po měsících už opět naplno naskočila do práce ve svém oboru. „Teď to nestíhám, nějak se to na mě navalilo, jsem ráda, že přišla umělecká práce, ale jsem ráda, že jsem viděla práci lidí v jiném oboru. Myslím, že do života mi to hodně dá,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám