Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v listopadu televize Nova oznámila, že jeden z jejích nejúspěšnějších seriálů, Ordinace v růžové zahradě, po 15 letech končí. Fanoušky zpráva šokovala a televizi zahrnuli vzkazy, aby své rozhodnutí přehodnotila. Také mnoho herců informace zaskočila. „Bude mi moc smutno. Patnáct let je hodně dlouhá doba. Lucii mám ráda, bude se mi po ní stýskat,“ řekla Super.cz jedna ze stálic seriálu Ivana Jirešová.

Zpráva o konci byla nepříjemným překvapením také pro Jana Čenského, který však nepřestával být optimistou. „Stále věřím, že přijde od produkce zpráva, že koncem února natáčení nekončí a diváci budou dále moct sledovat další osudy svých oblíbených hrdinů. Uvidíme, třeba proti konci seriálu sepíší diváci petici a budeme točit dál,“ řekl Super.cz.

Ta nakonec ani nebyla potřeba, dnes Nova potvrdila, že seriál bude pokračovat dál. Ovšem se změnou: z televizního vysílání se přesune na placenou streamovací platformu Voyo. „Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský, a tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy Ordinace,“ uvedla kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám