Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S mladší dcerkou Rozárkou, která za pár týdnů oslaví rok, si herečka Kristýna Leichtová (38) vyzkoušela roli modelky v ojedinělém projektu Lilie Khousnoutdinové Jsem žena, jsem kněžka. Toužila po tom už delší čas, letos se konečně dohodly. A Kristýna má o to větší radost, že v projektu knihy a možná i kalendáře ztvárňuje středověkou porodní bábu.

"Je to takový návrat k prakořenům a ženskému principu. A jsem ráda, že mi Lili zvolila zrovna tuhle roli," řekla Super.cz herečka, která je sama příznivkyní domácích porodů.

Dokoce sama uvažuje, že by se věnovala profesi duly. "Přemýšlím o studiu dulství. Myslím, že bych to zvládla a byla bych za to šťastná, kdyby se mi tohle mohlo podařit," svěřila nám jako prvním svůj plán.

Pokud jde o děti, Kristýna zřejmě tříletou Dorotkou a maličkou Rozárkou neskončila. "Nechávám to čistě na přírodě, na dětech, jak se rozhodnou. Nebudu tomu bránit. Přiznávám, že teď je to náročné a docela masakr, tak si to nedokážu úplně představit, ale nechávám to úplně volně," svěřila.

Myslí to tedy opravdu vážně s návratem k práci po mateřských dovolených? "Naše práce je naštěstí velmi flexibilní, takže si člověk může říct, jestli jo, anebo ne. Já si teď řekla, že jo a pak se uvidí," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám