Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přemýšlíte nad interaktivní a trendy panenkou pro vaši malou pečovatelku či pečovatele? Vyberte miminka z řad CRY BABIES MAGIC TEARS a rozzařte jejich oči radostí. Které miminko v domečku darujete vy?

Mají vaše děti rády překvapení? Připravte jim jedno velké spolu s miminky CRY BABIES MAGIC TEARS. Vyberte si z řad klasických miminek s motivy zvířátek nebo z edicí TUTTI FRUTTI a GOLDEN. Množstvím motivů jsou miminka vhodná jak pro holky, tak pro kluky.

Miminka CRY BABIES MAGIC TEARS

CRY BABIES MAGIC TEARS miminka si vaše děti oblíbí. Jsou v trendy motivech zvířátek a v zářivých barvách. A skutečně pláčou slzy. Stačí panenku napojit z lahvičky, stlačit bříško a nachystat si kapesník. Nechte děti objevovat dobrodružství a přibrat do party další miminkovské kamarády. Miminka žijí pospolu a každé ve svém domečku. V domečku jsou schované doplňky, které se skvěle hodí při hře. Najděte v něm židličku, dudlík, bryndáček, lahvičku a 2 další doplňky jako překvapení. V některých baleních je součástí jako dárek zlatý dudlík. Objevíte ho i vy?

Foto: TM Toys
Kouzelné chvíle vašich dětí s CRY BABIES MAGIC TEARS

Další CRY BABIES MAGIC TEARS objeveny v zálivu TUTTI FRUTTI

Miminka z edice TUTTI FRUTTI pochází ze zálivu TUTTI FRUTTI, kde si užívají veselé společné chvíle, zatímco jsou obklopené kouzelným a voňavým ovocem, ze kterého vyrábí ty nejlepší mňamky. Každé z miminek má na sobě motivy ovoce. Panenky voní jako ovoce, za které jsou převlečené. Domeček, láhev ve tvaru hrnku s ovocným nápojem a brčkem, je také voňavá. Panenky umí plakat stylově, slzy jsou totiž barevné a ve formě gelu. V domečku najdete spoustu doplňků, jako třeba misku, láhev nebo lžíci, které hru vylepší a pomohou dětem vymyslet další dobrodružné příběhy. Seznamte miminka CRY BABIES s miminky ze zálivu TUTTI FRUTTI a nechte děti zažít další skvělé chvíle.

CRY BABIES MAGIC TEARS zlatá edice pro nová dobrodružství

Zlatá edice CRY BABIES MAGIC TEARS GOLDEN je hitem řady a přináší do světa fantazie vašich dětí nový impuls. Panenky s motivy zvířátek se zlatými barvami bydlí ve zlatém domečku ve tvaru slzy. Domeček má schované doplňky v boxících, které děti rády prozkoumají. Hlavní postavou je miminko Narví, které dokáže vše, na co se podívá, „proměnit ve zlato". Jak je u miminek CRY BABIES MAGIC TEARS zvykem, roní slzy. Tentokrát jsou však slzy ve zlaté barvě. Stačí miminko napojit lahvičkou, stlačit bříško a děti mohou hledat kapesníky, aby všechny ty zlaté slzičky mohly utřít. Nové zážitky s miminky CRY BABIES MAGIC TEARS na sebe nenechají dlouho čekat.

Foto: TM Toys
Edice TUTTI FRUTTI nebo GOLDEN pro ještě zajímavější dobrodružství

Seznamte se s miminky v příbězích, které najdete na #crybabies - YouTube a vytvořte dětem svět barevných a veselých panenek CRY BABIES MAGIC TEARS. Nechte je ponořit se do světa fantazie a vymýšlet dobrodružství. Miminka CRY BABIES MAGIC TEARS ve všech třech edicích včetně dalšího příslušenství najdete na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám