Hlavní obsah
Článek

Konečně mohl opět zavítat do divadla. Petr Kostka (82) si v novém muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská zahraje roli Boha. Nebude však muset jako ostatní herci na jednotlivá představení docházet, jeho role totiž promlouvá z filmových projekcí. Na jedno z nich se nyní herec osobně vypravil, aby zkontroloval výsledek své práce.

„V Lásce nebeské jsem potřeboval obsadit roli Boha, který má mít laskavost a moudrý nadhled, takže Petr byl pro mě jednoznačnou volbou. V tomto muzikálu vystupuje Bůh pouze na projekcích, takže vše se muselo natočit před zahájením zkoušek,“ svěřil se Zdeněk Zelenka, kterého s hercem pojí více než třicetileté přátelství, za jehož dobu spolupracovali na desítkách filmů.

Petr Kostka si představení, která se aktuálně hrají pro zdravotníky pražských nemocnic naprosto užíval. Ke konci přišel také za kolegy na děkovačku, odkud zdravotníky z jeviště pozdravil. V zákulisí se následně pozdravil například se svou kolegyní a kamarádkou Danou Syslovou, a také s dalšími herci jako je Sandra Pogodová, Ondřej Bábor nebo Bohuš Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám