Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková (28) si vyzkoušela roli nevěsty. Svatbou její postavy zdravotní sestry Radky vrcholí sezóna seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Nevěstu jsem hrála vůbec poprvé, doteď jsem měla zkušenost pouze s princeznami,“ řekla Super.cz Anička.

Za zkušenost je ráda, stejně jako za to, že se mohla zapojit do výběru kostýmu, tedy šatů. „Téměř každá herečka si podle mě chce aspoň jednou obléknout na natáčení svatební šaty a ani já nejsem v tomhle směru jiná. Dokonce jsem měla na výběr svatebních šatů vliv, s kostymérkami jsme je docela dlouho vybíraly,“ svěřila, že se dole promítl i její vkus.

Volba padla na klasiku v podobě romantických vyšívaných šatů se závojem. Ženicha si zahrál Václav Jílek, natáčelo se v Průhonicích. „Byl to dlouhý den. Na place jsme všichni byli od brzkého rána, venku bylo mrazivo a pošmourno, ale já si stejně přála, aby to nikdy neskončilo,“ narážela herečka na avizovaný konec seriálu.

Ten, jak Super.cz informoval, ale nekončí, jen se z obrazovek přesune na internet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám