Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý se někdy potřebuje inspirovat, u kreativních tvůrců to platí dvojnásob. Proto vytvořila společnost MSI několik řad svých notebooků, které budou pravou rukou všem těm, kteří hledají inspiraci, výkon a spolehlivost. Jsou to modely Modern pro začínající tvůrce, Prestige pro náročnější tvorbu, Summit pro profíky bez kompromisů a Creator, zlatá meta všech kreativců.

Modern – povinná výbava začínajících umělců

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Začínáte s kreativní tvorbou a hledáte parťáka, který se do toho pustí s vámi? S notebooky Modern vstoupíte do kreativního světa jedna báseň. Na první pohled elegantní kousky vám rozhodně pomůžou vyniknout, ať už se jedná o jemně modré, světle béžové nebo decentně šedé kovové provedení. Tělo je ultralehké, tenké a odolné, vždy připraveno k práci díky až 10 hodinové výdrži baterie. Odolnost je pečlivě testována vojenským standardem MIL-STD 810G. Podsvícená klávesnice se vždy při otevření nakloní o 5 stupňů, takže se vám bude pohodlně psát. Pozorné ucho ocení kvalitní audio a virtuální prostorový zvuk. 14” nebo 15,6” displej v elegantním tenkém rámečku je připraven na vaše kreativní nápady ve full HD rozlišení a plných barvách. Samozřejmostí je USB-C a dva USB-A porty, HDMI nebo čtečka SD karet pro snadnou práci s vašimi fotkami a videi. Vybrané modely navíc disponují portem Thunderbolt 4 s přenosovou rychlostí až 40 Gb/s a podporou nabíjení dalších zařízení.

Prestige posune vaši tvorbu o úroveň výš

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Nenechte se zmást elegantním designem, Prestige přímo hýří výkonem. Uvnitř se schovává procesor Intel Core i7 nejnovější 11. generace a grafika NVIDIA GeForce, které čekají, až se budou moci předvést při náročnější tvorbě videí, modelů a dalších výtvorů. Verze EVO s grafickou kartou Intel Iris XE nasazuje laťku ještě výš a svým výkonem překonává aktuálně nabízená integrovaná řešení.Matný displej s Full HD nebo 4K rozlišením využijete jak při práci, tak při hraní her, vždyť stejná GTX varianta grafické karty je využitá v řadě herních notebooků. Prestige nabízí dva USB-C porty včetně rozhraní Thunderbolt 4 pro rychlý přenos dat, připojení externích obrazovek nebo USB nabíjení. Neoprávněnému přístupu zabrání funkce Windows Hello, přihlašovat se můžete otiskem prstu nebo skenem svého obličeje. Vše je zabalené do celokovového těla s hmotností pouhých 1,29 kg. MSI dodává notebooky Prestige hned v několika vyladěných barevných provedeních, krémově růžové, elegantní šedé nebo čisté bílé.

Žádné kompromisy? To je Summit!

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Modely Summit si najdou cestu ke každému, kdo hledá pracovní nástroj, na který se může spolehnout a kde může svěřit svá důležitá data. MSI si dalo záležet na zabezpečení dat, proto řadu Summit vybavilo TPM modulem, snímačem otisku prstu nebo mechanicky vypínatelnou infračervenou kamerou. Zároveň notebook data a hesla šifruje, zatímco uživatel si může centrálně spravovat zámek pro přístup nejen k USB portům. Nápady, převedené na IPS dotykový displej v rozlišení Full HD, můžete snadno sdílet se svým týmem díky otevření displeje až do 180°. Zcela výjimečná je verze Flip, disponující 13” 360° otočným displejem a rozlišujícím až 4096 úrovní tlaku dodávaného MSI pera. Díky podpoře nejnovější WiFi 6E technologie budou rychlé přenosy dat nebo streamování videokonferencí na noteboocích Summit dílem okamžiku. I přes svou váhu a rozměry vydrží verze notebooků Summit až neuvěřitelných 20 hodin na jedno nabití baterie, vám tedy nic nebrání si notebook vzít s sebou na dlouhé pracovní cesty.

Profící chtějí Creator, Creator chce profíky

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Notebook Creator byl vytvořen pro ty nejnáročnější grafiky, fotografy a všechny kreativce, kteří se nespokojí s ničím obyčejným. Může být vybaven až osmijádrovým procesorem Intel Core i9 a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX, se kterou bude práce svižná, ať už pracujete s 8K HDR videem nebo 3D modelem. Full HD, QHD nebo 4K IPS displej se svítivostí až neuvěřitelných 1000 nitů zachytí každý detail. Samozřejmostí je 100% pokrytí barevného gamutu DCI-P3 a tovární Delta-E<2 kalibrace. Barvy uvidíte vykreslené přesně tak, jak vypadají v reálu. Celá sestava musí být neustále chlazená, proto MSI vybavilo notebooky Creator technologií Cooler Boost Trinity+, která třemi ventilátory udržuje notebook chladný i při těch nejnáročnějších úkolech. Podsvícená mini LED klávesnice, Thunderbolt 4, ultrarychlá čtečka SD karet nebo prvotřídní kvalita zvuku profi dodavatele hifi řešení Dynaudio už jen doplňují unikátnost celé sestavy, která dělá z notebooků Creator pravou ruku designérů a umělců.

Další články

Načítám