Hlavní obsah
Článek

Fotograf Arthur Edwards svěřil, který snímek z dílny vévodkyně Kate (42) je podle něj ten nejlepší. Bez váhání vybral portrét Williama a dětí na houpačce, který rodina zveřejnila při příležitosti 38. narozenin prince. „Pro takovou fotku bych vraždil,“ přiznal Edwards.

„Jsem obdivovatelem fotografií Kate, velmi rychle se do toho dostala,“ vysekl Edwards, jenž britskou královskou rodinu fotografuje od 70. let, vévodkyni poklonu v podcastu The Royal Rota.

Ke svému nejoblíbenějšímu snímku pak uvedl: „Všichni se smějí na maminku a vy víte, že jen matka nebo otec mohou zachytit takový okamžik, je to můj absolutní vítěz. Charlotte s rukama kolem otcova krku, prostě tátova holčička. Ta fotka je krásná, velmi jsem ji (Kate) chválil.“

Vévodkyně nefotí jen svou rodinu, manžela a děti George, Charlotte a Louise. Loni například fotografovala přeživší holokaustu a jejich vnoučata.

Spolu s britskou National Portrait Gallery se také podílela na tvorbě knihy Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020, která je výběrem sta snímků zachycujících boj lidí s pandemií covidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám