Hlavní obsah
Článek

Neštěstí ve hře, štěstí v lásce. Toto pořekadlo částečně platí na Jitku Sedláčkovou. Zatímco jako herečku ji v době pandemie potkaly nedobrovolné pracovní prázdniny, v soukromém životě se jí daří. Za pár týdnů se stane babičkou a její partnerský vztah s restauratérem Pavlem Töpferem, bratrem herce Tomáše Töpfera, jen kvete.

„Zamilovanost pořád trvá. Přítel mne nenechá ani chvilku samotnou. Asi má obavu, abych mu nezdrhla,“ smála se herečka.

Sympatická Jitka, která v březnu oslavila šedesátku, byla donedávna smířená s tím, že životní lásku už nenajde a zůstane sama. „Bylo mi dobře, ale s Pavlem je to lepší. Být opečovávaná, to se mi ani ve snu nezdálo. Jedeme s přítelem na první společnou dovolenou na Lago di Garda,“ těší se.

„Trému z toho nemám, protože toho půl roku, co to spolu takhle pytlíkujeme, máme pocit, že se známe snad sto let, a ne pětatřicet. Každý si prožil své a teď jsme v hodně případech nad věcí. Je to největší pohoda,“ říká.

Na rozdíl od přítele, který je už vícenásobným dědečkem, se Sedláčková dočká první vnučky. „U mne to babičkovství vypukne, až se malá Ava Marie narodí. Žádné hračky kupovat nebudu, protože mám doma opečovávanou sbírku plyšových opic. Zatím nebyla na hraní, ale vnučce ji určitě půjčím,“ slibuje Jitka Sedláčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám