Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadváha trápí téměř třetinu Čechů. Abychom zjistili, co se skutečně skrývá za proslulou stockholmskou dietou a zda je možné zhubnout snadno a opravdu rychle, požádali jsme lékařku-anestezioložku, aby ji vyzkoušela na vlastní kůži.

Kateřino, prozraďte nám své dosavadní zkušenosti s hubnutím!

Před časem jsem se pokoušela zhubnout podle Dukanovy diety, ale zdálo se mi to nezdravé a nepodařilo se mi dosáhnout žádných výsledků. Ba co hůř – vše skončilo tím, že se mi výrazně zhoršila pleť a já brzy přibrala ještě víc.

Proč jste se rozhodla zhubnout právě teď?

Opravdu se mi nelíbilo, jak jsem vypadala v zrcadle a na fotografiích. Necítila jsem se sama sebou, protože jsem už nebyla tou energickou ženou, jakou jsem si pamatovala a jak jsem se cítila dříve. Rozhodla jsem se najít metodu, která přinese rychlý výsledek, protože jinak by se sen o hubnutí prostě rozplynul.

Proč právě StockholmDiet.com?

Na internetu jsem si všimla inspirativních příběhů a dobrých recenzí. Také jsem se dozvěděla, že s touto dietou začali hubnout i moji rodiče. Byla jsem však skeptická, protože nevěřím ničemu, co sama nevyzkouším. Objednala jsem si tedy vlastní plán stockholmské diety.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Kateřina vyzkoušela v Evropě populární StockholmDiet.com a shodila 17 kg

Se serverem StockholmDiet.com zhubnete tím, že budete jíst svá oblíbená jídla. Začněte s bezplatným testem a zhubněte za 7 dní!

Opravdu funguje bez jakékoli námahy?

Od samého začátku jsem dodržovala vše, jak to bylo uvedeno v dietním plánu. Velmi se mi líbila nabídka produktů, které dietní plán nabízí, a možnost bezplatné komunikace s odborníky v případech, kdy bylo potřeba změnit některý z pokrmů nebo se vyskytly jiné problémy. V porovnání s dříve vyzkoušenými metodami hubnutí bylo dodržování stockholmského dietního plánu snadné.

První výsledky jsem pocítila a viděla již během týdne, kdy jsem zhubla 4 kila. Bála jsem se, že se hubnutí zastaví, ale nestalo se tak – váha rovnoměrně klesala a nyní jsem o 17 kilo lehčí. Teď mám každý den dobrou náladu a opravdu se mi líbí, jak vypadám!

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Kateřina přijala 10denní výzvu Stockholmské stravy a shodila 17 kg

Co byste popřála čtenářům super.cz, kteří také potřebují zhubnout?

Pokud máte nadváhu a sníte o krásném těle, určitě vyzkoušejte stockholmskou dietu! Když jsem se dokázala zbavit nadváhy já, pak to zvládnete i vy! Je to jednodušší, než si myslíte. Začněte hned teď!

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Vyzkoušejme: Nejoblíbenější metoda hubnutí v Evropě. Zkušenosti lékařky Kateřiny Jagodzińské

Není to jen další obyčejná dieta – je to vaše rozhodnutí žít lepší život bez kil navíc. ZAČNĚTE ZDE A NYNÍ vyplněním jednoduchého testu zdarma!

Další články

Načítám