Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou první úpravu zevnějšku podstoupila britská televizní hvězdička Megan Barton Hanson (26) už v 17 letech. Plastikami je dnes hojně protkaná, ale sama přiznává, že ji šťastnější v žádném případě neučinily.

Jako náctiletá si nechala upravit odstávající uši, protože ji kvůli vzhledu vrstevníci údajně šikanovali. Od té doby ale pár zákroků přibylo. Přiznala výplně rtů a obličeje, plastiku nosu a zvětšení poprsí.

„Operace mi pomohly zmírnit posedlost mými nedostatky, ale i když jsem se při pohledu do zrcadla cítila šťastnější, bylo to jen povrchové,“ přiznala v rozhovoru pro The Sun hvězda reality show Love Island.

„Nepomohlo mi to mít se víc ráda. To přišlo až později díky silným ženám, kterými se obklopuji,“ dodala.

Na sklonku loňského roku se rozhodla, že dá průchod svému přirozenému já a sekla s výplněmi. Jediné, čemu pravidelně holduje, je botox. Fanoušky také nabádala, aby si dobře rozmysleli, než podstoupí nějaký zákrok.

„Plastika vás nedonutí mít se rádi. Nezavděčíte se všem, takže byste to měli dělat jen pro sebe a nikoho jiného,“ vzkázala.

Reklama

Další články

Načítám