Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonnin (65) tatínek Silvio Ciccone měl ve středu 90. narozeniny, které s ním oslavila jak zpěvačka, tak její ratolesti. S pěti ze svých šesti dětí odletěla do Michiganu na rodinnou vinici v Suttons Bay.

„Můj otec je přeživší italský imigrant žijící v USA, který prožil mnoho traumat, ale vždycky tvrdě dřel na všechno, co jsme měli,“ vzdala tatínkovi hold. „Naučil mě, jak je důležité tvrdě pracovat a zasloužit si, co v životě máte, děkuji Ti.“

Vinici Ciccone založil v roce 1995 se svou ženou Joan. Madonnini nevlastní sourozenci Mario a Paula působí jako manažeři.

Ve videu se zpěvačka pochlubila fotkami s dětmi a tatínkem a záběry z rodinného pozemku. Na setkání vzala vlastní dceru Lourdes (24) a adoptované děti Davida (15), Mercy (15) a dvojčata Estere a Estelle (8). Chyběl už jen syn Rocco (20).

Maminka popové ikony Madonna Fortin zemřela na rakovinu prsu, když bylo její nejstarší dceři teprve pět let. Silvio si najal hodně služebnictva, aby mu pomohlo, s jednou z hospodyň, Joan Gustafson, se pak oženil a jsou spolu dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám