Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co spolu Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) vyrazili na dovolenou a zanechali fanoušky v úžasu. Tehdy se o vzájemné chemii hvězdného páru jen hovořilo, ale je vidět, že náklonností se už netají. Dvojici vyfotili, jak v objetí vchází do restaurace v Hollywoodu.

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyrazili na večeři

Připojil se k nim zpěvaččin manažer Benny Madina a filmová producentka Elaine Goldsmith-Thomas. „Ben měl ruce pořád kolem ní a přitažlivost neskrývali. Vypadal skvěle a šťastně a ona se k němu neustále tulila,“ nechal se slyšet pro E! News očitý svědek.

Ačkoliv Jennifer sídlí v Miami a Ben preferuje život v Los Angeles, vztah na dálku jim zjevně vyhovuje. Hvězdné duo obnovilo lásku 17 let po zrušených zásnubách. Předtím spolu randili v letech 2002-2004.

Že se opět scházejí, vyšlo najevo krátce po zpěvaččině rozchodu s baseballovou hvězdou Alexem Rodriguezem, s nímž také měla jít k oltáři. Ben naposledy randil s krásnou Bond girl Anou de Armas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám