Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédská herečka Britt Ekland (78) sebekriticky přiznala, že úpravy, které v minulosti podstoupila, jí zničily obličej. Dokonce uvedla, že některé ze zákroků, které podstoupila jako padesátnice, považuje za největší životní chybu. Zmínila hlavně „děsivou“ výplň rtů.

Proceduru podstoupila v Paříži, kde místo „běžného“ zákroku, který prý očekávala, dostala několik injekcí látky, která měla rty vyplnit a napumpovat. S trvalým efektem.

Následující roky pak Ekland chodila na další injekce, které měly látku ve rtech rozpustit, navštívila i lékaře, který jí měl „všechno vyndat“. V pořadu Loose Women přiznala, že procedury byly „hroznou chybou“. „Zničilo to můj vzhled a obličej. Byla to největší chyba mého života,“ svěřila.

Už loni herečka řekla, že s kosmetickými zákroky skončila, protože si uvědomila, že jí to v ničem příliš nepomohlo. „Nedá mi to víc rolí, neudělá mě to hezčí. Jsem, jaká jsem a lidé to musí akceptovat. Já jsem to akceptovala, tak vy také!“

Britt Ekland se herectví věnuje od 60. let, na kontě má desítky rolí. Tou nejznámější je Mary Goodnight v bondovce Muž se zlatou zbraní.

Reklama

Další články

Načítám