Hlavní obsah
Článek

Hvězda 70. let a divadla Semafor Miluška Voborníková (71) se ve společnosti příliš často neobjevuje, což nemá na svědomí jen covidová pandemie. Bylo pro nás tedy příjemným překvapením, že jsme zpěvačku zastihli na degustaci moldavských vín, kde se nám svěřila s radostnou zprávou - stala se babičkou.

„Mám 2,5letou vnučku, jinak Petr (manžel a muzikant Petr Spálený - pozn.) má už starší vnoučátka (od dětí z předchozího manželství - pozn.), díky bohu nás všichni navštěvují a to mrňavý chce extra péči, takže mi to zlenivět nedalo,“ řekla Super.cz Miluška. Přestože jsou s manželem v důchodovém věku, stále pracují a nemohou se dočkat, až se po covidové pauze postaví k mikrofonu na koncertech Petra Spáleného a Apollo Bandu.

Miluška Voborníková patří mezi nejkrásnější ženy divadla Semafor a své doby vůbec. Pro její pronikavé tmavé oči, bujnou hřívu a štíhlé nohy, které vynikaly v proklatě krátkých minisukních, ji muži milovali. Když jsme se zpěvačky zeptali, jestli byla obletovaná nápadníky, jen sebekriticky zakroutila hlavou.

„Ale ne, vůbec ne. My jsme měli v Semaforu takovou kliku, vždyť tam byla nádherná ženská a zlatá slavice Naďa Urbánková, Petra Černocká nebo Zuzka Burianová, to byla česká Bardotka. Docela nám to slušelo a bylo nám tam dobře. Bylo to fajn období,“ říká skromně interpretka hitů Gimi det ding, Já tančím před tvými dveřmi nebo Líbej mě víc.

A jak o sebe takhle stále šarmantní žena pečuje? „Pořád chodím se psem, mám vnučku a kolem sebe úsměvy lidí, které mám ráda, to všechno je daleko lepší než všechny mastičky na světě,“ dodává s úsměvem na závěr.

Reklama

Další články

Načítám