Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Rybičky 48 ve svých textech velmi často vychází z vlastního života a zkušeností. Nejinak je tomu v případě nového songu s názvem Ty vole já budu táta. To si v minulých měsících řekli hned dva členové: frontman Kuba Ryba a bubeník Ondra Štorek. Námět pak s chutí zhudebnili.

„Námět na písničku vznikl hned druhý den po tom, co mi manželka oznámila, že čekáme miminko. Vrátil jsem se zrovna z koncertu v Jihlavě a zjistil jsem tuhle parádní novinu,“ popsal Kuba Ryba.

„Jelikož často děláme songy inspirované naším životem, tuhle událost jsme si nemohli nechat ujít. Písnička byla hotová už pár měsíců zpět, ale čekali jsme, až se děti narodí, aby to nepřineslo smůlu,“ vysvětlil Ryba, který se stal otcem chlapečka, jeho kolega má holčičku.

Kapela k písni představila i „foto románový“ videoklip, ve kterém si Štorek zahrál matku a Ryba se ujal role otce.

Kapela zároveň ohlásila termíny letních koncertů: začínat se bude 5. června v Kutné Hoře a končit 24. září ve Frýdku-Místku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám