Hlavní obsah
Článek

Rozhodně by nevydržela být na rodičovské dovolené čtyři roky. Kate Matl (45) tvořila hudbu už během těhotenství a do nahrávacího studia se vrátila velmi krátce po narození dcery Karolínky.

„Nahrávala jsem, když byla malá ještě v bříšku, a když teď začnu zpívat nebo pracovat na postprodukci písní, tak se okamžitě uklidní a je vidět, že se cítí příjemně,“ nechala se slyšet zpěvačka, známá také pod svým občanským jménem Kateřina Mátlová.

Dcerka doprovází maminku i na koncerty. „V červenci začnu koncertovat v Česku, v srpnu mi začnou koncerty v zahraničí. Jedná se o show pro víc než patnáct tisíc lidí,“ uvedla s nadšením Kate před začátkem léta.

Zpěvačka vystupuje v Evropě s DJ Bobem, s nímž spolupracuje přes sedm let. Po dobu jejího vystoupení se o dceru starají chůvy.

„Už jsem si našla dvě paní, které budou jezdit na koncerty s námi, a když budu na pódiu, tak o dceru bude postaráno,“ popsala svůj plán zpěvačka. „Karolínka je na lidi zvyklá, je velmi společenská, a tak nebyl s ničím problém. Mámina náruč je ale přece jen nenahraditelná, tak jsem ji chtěla s předstihem s chůvami seznámit.“

Pro Kate Matl je důležité, že se opět vrací do pracovního procesu. „Moc se těším, že budu opět koncertovat. Věřím, že si to se mnou i malá užije,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám