Hlavní obsah
Článek

Djany, která je novou soutěžící v reality show Like House, se do vily mezi partičku influencerů dostala teprve před pár dny, ale už má za sebou jeden velmi nepříjemný zážitek. Během ranní rozcvičky se jí udělalo nevolno, a nebýt jednoho ze soupeřů, který ji v pravý moment zachytil, kdo ví, jak by její pád skončil.

Co ale náhlé nevolnosti předcházelo? Partu mladých influencerů, kteří mají ve zvyku vyspávat do pozdních dopoledních hodin překvapil nepříjemný budíček. Do vily vtrhl strážník Petr Reif, který je divákům známý z pořadu Policie v akci, ale i jiných seriálů, kde ztvárňuje role policajtů. Skupině influencerů zařídil pořádně nepříjemné vstávání.

Takhle probíhal budíček pod dozorem nekompromisního strážníka.

„Vstávat! Budíček! Nečumte a vstávejte! Potřebujete snad někdo zvednout? Na co koukáš? Makej sakra! Oblíkat a jdeme!“ nebere si servítky strážník, který mladíky a slečny v sedm ráno skoro tahal z postele. Následovala rozcvička pod dozorem nekompromisního svalovce, při které se soutěžící pořádně zapotili.

Za chvíli se ukázalo, že ranní fyzická zátěž neudělala influencerce Djany dobře a před zraky svých kolegů i kamer se skácela k zemi.

„Mám nízkej tlak, a když vstávám náhle, nedám si kávu a pak ještě musím cvičit, přidá se trochu šok, strach a psychický tlak...,“ vysvětluje důvody nevolnosti brunetka. Rozcvička jí dala zabrat. „Řval na nás, abychom dělali, a potom si to moc nepamatuju,“ dodala na kameru.

Reklama

Další články

Načítám