Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař a porotce kulinářské show MasterChef Přemek Forejt si vyzkoušel seriálové herectví. Přijal epizodní roli v Ordinaci v růžové zahradě. Objeví se sám za sebe v předposledním dílu.

„Přišel jsem se podívat z vedlejšího studia, kde se natáčí MasterChef, zaklepal jsem, hezky pozdravil a zeptal se, jak se tu mají. Dali mi do ruky nějaký papír, poslali mě do maskérny, a tak jsem tady,” vtipkoval Forejt, jak k roli přišel.

„Původně jsem si myslel, že budu hrát nějakého grázla. V předposledním dílu se ale objevím sám za sebe, takže jsem si svůj herecký sen splnil zatím jen napůl. Jsem za tu příležitost moc rád, na seriálech mě nejvíc baví množství zápletek, a možná se tak dostanu k filmu,” dodal se smíchem.

Pokud by přece jen měl chuť občas vyměnit vařečku za scénář, má od koho sbírat rady. Jeho přítelkyní je herečka a zpěvačka Eva Burešová (30), jež je jednou z hlavních hvězd Slunečné na konkurenční televizi. Oba seriály běží ve čtvrtek večer ve stejný čas.

Sledujete raději seriál Slunečná, nebo Ordinace v růžové zahradě?
Slunečná
48,8 %
Ordinace v růžové zahradě
19,2 %
Oba dva
8,4 %
Ani jeden
23,6 %
Celkem hlasovalo 15197 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám