Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bavič Vladimír Hron dnes ve dvě odpoledne podruhé vstoupil do svazku manželského. Do chomoutu ho dostala mladá přítelkyně, kterou poprvé ukázal na módní přehlídce Beaty Rajské. Pár si řekl své "Ano" dnes ve dvě hodiny odpoledne v pražském Klementinu.

Když ženich dorazil na místo, nebyl rozhodně nadšený z toho, že svatbu neutajil. Vypadal i trochu vztekle. Jeho mladinká nevěsta stejně tak. Před fotoaparáty se skrývala, jak to jen šlo. Aspoň za svatební kytici. "Deset minut se vzpamatovávala, než byla schopna vyjít ven," prozradil zdroj blízký svatebčanům, jak se novomaželka chovala.

Právě slabost pro mladší dívky byla jedním z důvodů Hronova rozvodu s jeho stejně starou manželkou, s níž má dvě děti. Při první nevěře byl nachytán už před pěti lety, kdy vyvezl na romantický víkend do Vídně sotva zletilou slečnu a poté se vymlouval, že šlo o výherkyni neexistující soutěže.

Rozvod baviče, jenž svého času vydělával i čtyři sta tisíc korun měsíčně, se táhl několik let. Teď už je Hron opět ženatý a snad mu to napodruhé bude klapat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám