Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) se raduje z úspěchu své poslední písničky Malý princ. Ve videoklipu si s ní zahrál i její malý syn Nathaniel. "Jsem vděčná fanouškům, kterým se to líbí. Denně mi chodí spousta krásných zpráv, hlavně od maminek," řekla Super.cz.

Eva ale neusíná na vavřínech, a kromě natáčení seriálu Slunečná se chce fanouškům přiblížit i naživo. Proto se už těší i na divadelní prkna, v létě ji budeme moci vidět v několika projektech.

"Vrací se opět Shakespearovské slavnosti, kde hraju v představení Zimní pohádka. Některá tedy odehraju já, ale ne všechna jako minulý rok, protože bude opět hrát i Veronika Arichteva (37), která byla na mateřské. V rámci Léta pod Žižkovskou věží to pak bude hra Hledá se žena," vypočítala Eva, kde ji budou moci diváci potkat.

Chystá se i na pěvecká vystoupení. "Mělo by nám vyjít pár festivalů, i když se to trochu bojím říkat, protože mám strach, že nás ještě pořád můžou zavřít. Ale doufám, že to všechno klapne, a do té doby vyjde ještě spousta sólových nebo mých autorských věcí, aby lidi neslyšeli pořád jenom covery. Každopádně tam určitě zazní Malý princ. A moc bych si přála, aby mi napsala písničku Elis Mraz (29), se kterou už jsme dlouho kamarádky a je neskutečně talentovaná," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám