Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s písničkářem Pokáčem bavili naposledy, byl v dobré náladě jen díky tomu, že se stal čerstvým otcem syna Teodora. Teď už mu úsměv na tváři vykouzlily i pracovní aktivity, do nichž se zase mohl pustit. Vydal svoji třetí desku a začal vystupovat s kolegou Davidem Kollerem na společném turné.

"Nová deska, k ní nové klipy, nové turné, doma máme nové mimčo. Všechno je teď nové. Na desku Antarktida jsem dal to nejlepší, co jsem byl schopný napsat, tak třeba se bude někomu líbit. Na léto chystáme spoustu koncertů, než se zase vrátí další vlna, jestli tedy nějaká bude. Určitě tedy pozvu na turné Hudba na vinicích," řekl Super.cz písničkář, jehož prý v tvorbě inspiruje i jeho syn.

Nás samozřejmě zajímal i jeho rodinný život. Jelikož partnerku Elišku Klučinovou požádal o ruku v prosinci, měli by do roka a do dne stihnout svatbu. "Všichni se teď ptají, kdy bude svatba. Někdy ji dáme. Pomalu začínáme rozmýšlet, jestli to stihneme ještě letos, nebo až příští rok. Nijak na to netlačíme, ale zase to nechceme zbytečně odkládat," svěřil se Pokáč. V našem videu se dozvíte i to, jaké představy o svatbě má.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám