Hlavní obsah
Článek

Zatímco většina zpěváků a herců v muzikálu Robinson Crusoe má v šatně nádherné kostýmy z dílny Josefa Jelínka, herec Mirek Hrabě si musí vystačit s třásněmi a trenýrkami. Ty, jak přiznal, ho stojí nemalé peníze. Po představení je totiž může rovnou vyhodit.

"Vždycky přijdu do divadla, celého mě namažou a já zjistím, že jsem si zapomněl vyměnit trenky za herecké. Na to pořád zapomínám. Takže zašpiním ty své a pak je můžu vyhodit, protože ta barva vyprat," řekl Super.cz Hrabě.

"Herecké trenky jsou zlatavé. Takže všichni mají v šatně krásné kostýmy a já tam mám v poličce jen třásně a pozlacené trenýrky," smál se herec.

Přesto trvá, než může vstoupit na jeviště. "Hodinu a půl ze mě dělá maskér Lukáš Bartoň s dalšími lidmi černocha a po představení mám šest pomocnic, které mě odmašťují z tmavé barvy. Mám tam takový soukromý salon," dodal se smíchem Hrabě v Divadle Na Maninách, kde bude mít muzikál 16. září premiéru.

Už v létě ale vyráží na letní scénu, první přestavení se uskuteční 19. června v Třeboni. V hlavní roli se představí Daniel Hůlka v alternaci s Radimem Schwabem.

Reklama

Další články

Načítám