Hlavní obsah
Článek

Druhou dceru Rozárku sice porodila teprve loni v červnu, ale mateřskou dovolenou si už Kristýna Leichtová (38) prodlužovat nebude. Herečka a maminka tříleté Dorotky a roční Rozárky už se chystá do práce. A to nejen do divadelní, když už zkoušela v divadle v Ostravě, ale můžeme se na ni těšit i v televizi.

"Víc než to, že jde o projekt, kde budu zase před kamerou, ale ještě prozradit nemůžu," řekla Super.cz Kristýna. Proslýchá se ale, že jde o seriál. I kvůli tomu se herečka rozhodla dát zase do kupy. "Chtěla bych nějakou změnu, abych nevypadala tak, jak mě lidé roky znají," svěřila, když jsme se potkali v kadeřnictví v centru Prahy.

Naposledy jsme se s Kristýnou viděli na podzim, na jedné z posledních společenských akcí před lockdownem, kdy si pochvalovala, že jí těhotenská kila rychle mizí. "Jenže pak přišly Vánoce, potom jsem zase hubla, pak Velikonoce s mazanci a beránkem. Takže to začlo zase nanovo. Ovšem teď už se nenechám ničím zlákat, i lentilky před sebou zamykám, a všechny prasárny vynechávám. Musím ale hubnout rozumně, protože stále ještě kojím," vysvětlila nám herečka. Více se dozvíte v našem video rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám