Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Ondřej Bábor již nějakou dobu randí s přítelkyní Natálkou. My jsme ho navštívili v Divadle Broadway, kde měl právě před premiérou představení pro zdravotníky v muzikálu Láska nebeská. A dozvěděli jsme se jednu radostnou novinu. Ondřej svou Natálku požádal o ruku.

„Vhodné místo jsem hledal asi měsíc, potřeboval jsem, aby to bylo perfektní. Nakonec jsem tedy zamluvil noc v krásném "svatebním" apartmá, s terasou a nádherným výhledem na zahradu se srdcem z květin a kamenů,” sdělil zpěvák, který si romantický moment opravdu připravil.

„Jel jsem tam týden předem, abych vše domluvil a připravil, nic jsem nenechal náhodě. V den zásnub jsem vzal přítelkyni na projížďku na motorce na Okoř. Poté jsme vyrazili na hotel, bohužel počasí mi nepřálo, takže večeře na terase úplně nevyšla, ale nevadí, měl jsem plán B,” dozvěděli jsme se od zpěváka.

„Večeře proběhla v útulném zákoutí hotelu s krbem. Poté jsme se přesunuli do pokoje. Zavázal jsem přítelkyni oči, aby neviděla vyzdobený pokoj a odvedl ji na terasu, kde čekalo šampaňské a skleničky. Zatáhnul jsem rolety, aby nebylo vidět dovnitř. Po romantickém přípitku byla Natálka zvědavá, jak to uvnitř vypadá, takže přišla moje chvíle. Když vešla dovnitř, pustil jsem naši oblíbenou píseň a poklekl, když se otočila, dokázal jsem ze sebe sotva vyloudit jen "vezmeš si mě, lásko?", i když jsem toho chtěl říct více, nebyl jsem schopen, sotva jsem udržel slzy, přiznám se,“ svěřil se romantik.

„Natálka se slzami dvakrát zakývala a řekla "ano". Aby celá situace s romantickou večeří a hotelem nebyla nápadná, požádal jsem ji den před jejími dvacátými narozeninami, jinak by tušila, že se něco chystá. Takhle předpokládala celou dobu, že je vše k narozeninám. Ale ty jsme druhý den strávili jako snoubenci v krásném hotýlku s výhledem na Karlštejn a teprve tam dostala dárek narozeninový,“ dodal zpěvák, který se bude ženit podruhé. Jeho první svatba proběhla s kolegyní a zpěvačkou Michaelou Noskovou v roce 2017.

Reklama

Další články

Načítám