Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská tanečnice, modelka a influencerka Abbie Quinnen v lednu utrpěla popáleniny druhého a třetího stupně, když podle návodu na internetu chtěla vytvořit vázu z lahve od vína. Ta explodovala a mladé dívce začaly hořet vlasy i oblečení.

„Bylo to hrozné, zpanikařila jsem a křičela. Padla jsem na podlahu a snažila se uhasit oheň. Život se mi promítl před očima,“ popsala deníku The Sun.

Necelého půl roku po nehodě se k děsivým momentům vrátila. „Pomýšlela jsem na to nejhorší, že můj obličej už nikdy nebude vypadat stejně a že mi po těle zůstanou jizvy... Že už nikdy nebudu moct tančit a hrát a dělat, co mě baví, prostě jsem myslela, že je se vším konec,“ svěřila v pořadu Lorraine.

Její obavy se nenaplnily. Jizvy, obzvlášť ty na obličeji, se Abbie dobře hojí, což je patrné i z fotek. „Naštěstí,“ říká mladá Britka.

Abbie musí stále nosit speciální vestu a chránit kůži před sluncem. A je vděčná za podporu, které se jí od fanoušků dostává.

„Je těžké najít oblečení, když pod ním musím 23 hodin denně nosit kompresní vestu a chránit jizvy před sluncem. Vždy panikařím kvůli tomu, co si obléct, než vyjdu ven, takže je moc milé dostávat kolik komplimentů na to, co mám na sobě. Děkuji vám,“ vzkázala.

Reklama

Další články

Načítám