Hlavní obsah
Článek

Aleš Háma (50) podporuje vakcinaci proti covidu-19, za což sklízí kritiku od odpůrců očkování. Lidé herce a baviče nazývají jidášem a píší mu, že by se měl stydět.

Háma se ale kritiků nebojí a neváhá si vystřelit z nejrůznějších konspiračních teorií. Nahrál mu k tomu i kolega Lukáš Pavlásek (45), který se taktéž nechal očkovat, a jak přiznal, také mu „přišly nějaké zprávičky“.

S Hámou se tomu ale jenom smějí. „Taky sem něco dostal, dáme to dohromady a nakoupíme nějaký jidášský čipy a akcie Billa Gatese,“ vtipkoval Pavlásek. Ten si nechal píchnout pigáro v pondělí.

„Tak jsem se konečně mohl zajít očipovat a upgradovat svoje superschopnosti na chytání magnetů. Paráda, to jsem vždycky chtěl. Jinak, já jsem celou dobu rád, že tuhle pandemii zažívám ve dvacátém prvním století a ne ve středověku. Na místě očkování vše výborně šlape díky skvělé práci lékařů, sestřiček a armády. Za pár minut je hotovo. Takhle tu fachat všechno, tak jsme nejlepší na světě ve všem. No nic, mám z toho očkování fakt radost. A teď si jdu pochytat pár magnetů z lednice a odeslat několik signálů Billu Gatesovi,“ smál se Pavlásek.

Tomu zdatně sekundoval právě Háma. „Že zrovna vy budete propagovat očkování, to jste mě zklamal!!! Podporujete židozednáře a kleroufony, kteří nás chtějí ovládnout... Jdu vyzvracet pránu,“ kontroval Háma, jemuž se asi ze zpráv všech konspirátorů musel zavařit mobil. Štěstí, že ho teď ochraňuje čip od samotného Billa Gatese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám