Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První dvě manželství jí sice nevyšla, ale do třetice našla Kate Winslet (48) svého pana pravého. Na manžela Edwarda Abela Smithe pěje samou chválu a říká, že je nejen skvělým otcem, ale pečuje i o ni samotnou.

„Stará se o nás. Když se ho zeptám, jestli by pro mě nemohl něco udělat, odpoví, že cokoliv. Je to výjimečný partner. Mám obrovské štěstí,“ popsala otce svého sedmiletého syna Beara v rozhovoru pro The New York Times.

„Jako pro dyslektika je pro něj nesmírně obtížné zkoušet mě z textů. Činí mu potíže číst nahlas, ale stejně to kvůli mně dělá,“ doplnila.

Oceňuje také manželův zdravý životní styl. Smith je vegan, věnuje se józe, dechovým cvičením a otužování. Ačkoliv o sňatek se světově proslulou herečkou nikdy nestál, Kate tvrdí, že slávu zvládá neobyčejně dobře.

Winslet má také dceru Miu (20) a syna Joa (17) z předchozích manželství s Jimem Threapletonem a Samem Mendesem.

Herečka aktuálně boduje se seriálem Mare z Easttownu z produkce HBO. Ani tentokrát se nevyhnula postelové scéně, i když začíná mít pocit, že s nahotou před kamerou co nevidět sekne.

„Už se při tom necítím dobře. Není to ani tak o věku jako o tom, že si lidé řeknou 'jo, už se zase svléká'“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám