Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po víc než roce různě intenzivních lockdownů se objevil ve společnosti oblíbený herec a komik Jiří Lábus (71). A i když počasí na konci května bylo hodně aprílové, podvečerní pohodu na zahradě vinohradské restaurace si užíval.

Co Jiřímu Lábusovi dělá v dnešní době radost? „Že ta čísla nakažených klesají, ale docela trnu hrůzou, jestli zase nevyletí, když se vše uvolňuje,“ řekl Super.cz oblíbený komik, který o sobě tvrdí, že je celoživotní pesimista. „Bývám kolikrát překvapený, že věci dopadají líp, než jsem čekal,“ přiznal nám.

Obě dávky očkování má za sebou a ani před tím se prý vůbec nenudil. „Natočil jsem dva filmy, které půjdou do kin, namluvil dvě audioknížky a něco nadaboval. Práce bylo dost,“ konstatoval spokojeně.

Rozpovídal se i o tom, jak mu chybělo divadlo a smích diváků. Koncem června ho čekají v Divadle Ypsilon tři představení, těší se na červencové a srpnové účinkování s Oldřichem Kaiserem (68) v rámci pražského Hvězdného léta pod žižkovskou věží Divadla Kalich. Nejznámější starý mládenec, který se nikdy neoženil, se s ním po osmi letech opět sešel před kamerou.

Neuvěřitelnou vánoční jízdu prožijí ve filmu režisérky Ireny Pavláskové. Ta natočila komedii odehrávající se během Štědrého dne a dala jí název Vánoční příběh. Po delší době tak svedla dohromady tuto komediální dvojici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám