Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by byl proti sňatku Britky Laury Luckhurst a jejího snoubence sám osud! Pětkrát museli kvůli covidu svatbu rušit a přesouvat, jednou dokonce pouhých 24 hodin předem, pošesté nevěsta uvízla v zácpě kvůli hořícímu náklaďáku. Ani několikahodinové zpoždění jí ale nevzalo úsměv z tváře.

Na silnici osmadvacetiletá žena, které některá média začala přezdívat „nejsmolnější britská nevěsta“, vzbudila mnoho pozornosti. Aby také ne, oděná do svatebních šatů se závojem, to se v zácpě jen tak nevidí.

„Nejsem fanoušek přílišné pozornosti, ale po dvou hodinách už jsem prostě nedokázala zůstat zavřená v autě. Pár lidí za mnou přišlo si popovídat, jedna žena byla dokonce tak milá, že mi přinesla cider, což jsem v tu chvíli opravdu potřebovala, věřte mi,“ uvedla.

V tu dobu už její snoubenec a zbytek svatebčanů čekali před arcibiskupstvím v Maidstone v Kentu. „Po všem tom přesouvání a rušení jsem si říkal, že je to ztracené. Bylo to, jako by nějaká vyšší moc nechtěla, abychom se vzali,“ svěřil se ženich se svými myšlenkami.

Příběh však má šťastný konec a od předposledního květnového víkendu jsou Laura a Michael manžely. Vzali se v sobotu v podvečer, s pětihodinovým zpožděním oproti plánu. „Třešničkou na dortu“ pak bylo, že když se začali fotit, spustil se liják.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám