Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka Stephanie Palomares svěřila, co jí pomáhá, aby se cítila a vypadala dobře: pokud je ve vztahu, dopřává si sex šestkrát až desetkrát denně a je to prý zaručený recept. „Pro vaše tělo a mysl není nic lepšího než orgasmus,“ říká.

„Díky sexu vypadám a cítím se mladá, jsem díky němu fit, rozproudí mi krev v celém těle od hlavy k patě. A jsem přesvědčená, že i má pleť vypadá tak dobře díky sexu,“ vyjmenovala fyzické benefity, které na sobě pozoruje.

Také na psychické zdraví jsou prý milostné hry báječné: „Určitě to pomáhá mé psychice a udržuje mě to v pohodě a šťastnou.“

Hrátkám se chirurgicky vylepšená bruneta věnuje nejen doma. „Nejšílenější místo, kde jsem měla sex, byly toalety v luxusní restauraci,“ svěřila.

A přidala i jednu trapnou historku: když byli s partnerem na rodinné oslavě, vypařili se spolu do auta, kde je naneštěstí nachytala modelčina matka. „Trapněji bylo jemu, já jsem si řekla: Proč bychom tu nemohli mít sex?“

Reklama

Další články

Načítám