Hlavní obsah
Článek

Patříte mezi ty, kteří jen přihlížejí štěstí ostatních a pomalu jste přestali věřit v to své vlastní? Pak Vás potěšíme hezkým příběhem, ve kterém si uvědomíte, že už příště může být řada právě na Vás. A není to příběh o tom, jak se štěstí unaví… Tohle se může opravdu přihodit i Vám.

„Zrovna jsem seděla s dětmi doma nad domácími úkoly a byla na pokraji sil, když se mi na telefonu ukázalo neznámé číslo. Zvedla jsem telefon a tam se ozvala paní z call centra společnosti NaturaMed, kde jsem si před nedávnem objednala omega-3 pro své děti. Paní mi řekla, že mé zákaznické číslo bylo dvoumilionté v pořadí a že tím pádem vyhrávám doživotní zásobu všech produktů společnosti NaturaMed – pro celou naši rodinu!“ popisuje své překvapení a nadšení paní Alena z Teplic.

„Upřímně, v prvních vteřinách jsem tomu moc nevěřila, protože jsem naposledy vyhrála v tombole na maturiťáku plyšového medvěda. A to je přes dvacet let. Poslední dobou nejsem moc zvyklá na dobré zprávy, jako většina z nás.“ Tak dokresluje svůj příběh paní Alena.

Ředitel NaturaMed Martin Kozelský vysvětluje záměr společnosti: „Jsme na trhu patnáctým rokem, daří se nám, jsme lídr v omega-3 na českém a slovenském trhu a je úžasné, že máme už 2 miliony zákazníků! Je to obrovský milník. A právě při té příležitosti napadlo, že by se z našeho úspěchu mohl radovat i někdo jiný. Přišlo nám na mysl, že dvoumiliontý zákazník je skvělá příležitost, k tomu někoho v této době zavalit štěstím. Ale mysleli jsme i na všechny ostatní, protože máme pro všechny 50% slevy na vybrané produkty.“

Co přesně dvoumiliontý zákazník od NaturaMed získal?

„Dvoumiliontý zákazník, konkrétně paní Alena z Teplic, si po celý svůj život může libovolně vybírat jakýkoliv z našich přírodních produktů z Norska. V současné době má na výběr celkem z 12 produktů, přičemž tento rok uvedeme na trh dalších pět skvělých produktů a už teď víme, že se naši zákazníci mají na co těšit. Co se ale týče paní Aleny, má svůj výběr v počtu produktů opravdu neomezený. Může tedy čerpat pro svou rodinu cokoliv a kdykoliv.“

Teď bude pauza do třímiliontého zákazníka?

„Vůbec ne, naopak! Díky pozornosti a ohlasu veřejnosti, který náš záměr získal, jsme se rozhodli, že nebudeme šetřit a odměníme každého stotisícího zákazníka! Dá se předpokládat, že už za necelý měsíc se může těšit někdo další ze stejné výhry,“ uzavírá příběh ředitel společnosti Martin Kozelský.

Chcete příště vyhrát Vy?

Chcete i Vy patřit mezi ty, kdo si budou moci vybírat norské přírodní produkty společnosti NaturaMed po celý svůj život zdarma? Stačí si na stránce www.naturamed.cz vybrat svůj produkt, který byste chtěli užívat a na nějž získáte výše zmíněnou jubilejní slevu 50 %. A je to! K tomu se může stát, že se zákazníkem s pořadovým číslem 2.100.000 stanete právě Vy! Hodně štěstí!

A když nevyhrajete, slevu 50 % máte už stejně zaručenou. Tak neotálejte …

Další články

Načítám